Kalender

Alle activiteiten die georganiseerd worden met steun van Borluut BORRLT vind je in de agenda hieronder (hiervoor heb je wel een Google account nodig).


Laatste berichten in onze blog Borluut borrlt

De Stad Gent heeft de cultuursubsidies voor de buitenwijken met een aantal jaren verlengd. In Sint-Denijs-Westrem en Afsnee worden deze subsidies (25.000 € per jaar) beheerd en gecureerd door vzw Dekenij Borluut onder de naam Borluut BORRLT. Na de eerste pioniersjaren zoeken we nieuwe vrijwilligers om mee te helpen minstens tien activiteiten per...

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei vindt in Kasteel Borluut de 5e editie plaats van Urban Blue Expo. Deze keer staan internationale fotografie en schilderkunst centraal.

Op Pinksteren komt bas Charles Dekeyser uit de Muziekkapel Koningin Elisabeth speciaal naar de kerk van Sint-Denijs-Westrem om er een selectie te brengen uit de mooiste religieuze composities voor bas en orkest. Charles zal begeleid worden door La Chapelle Sauvage o.l.v. Karel De Wilde. Op het menu een greep uit gewijd oeuvre van o.a. Bach, Biber,...

Na het energieke GOSPEL fever van vorig jaar slaan Echo der Leie en zangkoor Furiant de handen opnieuw in elkaar. Ze vertolken dit jaar een wervelend promenadeconcert van klassiekers en verrassingen in een jasje van harmonie en koorzang.

Grootse retrospectieve over de schilder Octaaf Soudan die nog in SDW gewoond heeft, en er begaven ligt. Meer dan 50 doeken in bruikleen te bezichtigen, en een rijke catalogus beschikbaar.

De Stad Gent heeft de cultuursubsidies met drie jaar verlengd. Ook volgend jaar kunnen we inwoners van SDW en Afsnee allerlei cultureel lekkers aanbieden.

Dekenij Borluut organiseert Borluut BORRLT

In samenwerking met de stad Gent, de verenigingen uit de buurt, en als partner van UiTPAS

Dekenij Borluut krijgt subsidies om cultuur-activiteiten te organiseren in en rond het kasteel Borluut. Hiervoor werkt de dekenij samen met de verschillende verenigingen van Sint-Denijs-Westrem en Afsnee die actief zijn in de culturele sector.

Voor deze activiteiten is de Dekenij ook een UiTPAS partner.
UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent.
Schrijf je je in voor een activiteit van Dekenij Borluut? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt!
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Geef dan je UiTPAS nummer door bij inschrijving voor betalende activiteiten, je hebt recht op 80% korting.
Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op www.uitingent.be/uitpas.

Ideeën?

Mail ze onmiddellijk door naar wim.schamp@skynet.be