Dekenij Borluut organiseert Borluut Borrlt

In samenwerking met de stad Gent, de verenigingen uit de buurt, en als partner van UiTPAS

Dekenij Borluut krijgt subsidies om cultuur-activiteiten te organiseren in en rond het kasteel Borluut. Hiervoor werkt de dekenij samen met de verschillende verenigingen van Sint-Denijs-Westrem en Afsnee die actief zijn in de culturele sector.

Voor deze activiteiten is de Dekenij ook een UiTPAS partner.
UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent.
Schrijf je je in voor een activiteit van Dekenij Borluut? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt!
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Geef dan je UiTPAS nummer door bij inschrijving voor betalende activiteiten, je hebt recht op 80% korting.
Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op www.uitingent.be/uitpas.

Ideeën?

Mail ze onmiddellijk door naar wim.schamp@skynet.be


Kalender

Alle activiteiten die georganiseerd worden met steun van Borluut Borrlt vind je in de agenda hieronder (hiervoor heb je wel een Google account nodig).


Laatste berichten in onze blog Borluut borrlt

Na het energieke GOSPEL fever van vorig jaar slaan Echo der Leie en zangkoor Furiant de handen opnieuw in elkaar. Ze vertolken dit jaar een wervelend promenadeconcert van klassiekers en verrassingen in een jasje van harmonie en koorzang.

Grootse retrospectieve over de schilder Octaaf Soudan die nog in SDW gewoond heeft, en er begaven ligt. Meer dan 50 doeken in bruikleen te bezichtigen, en een rijke catalogus beschikbaar.

De Stad Gent heeft de cultuursubsidies met drie jaar verlengd. Ook volgend jaar kunnen we inwoners van SDW en Afsnee allerlei cultureel lekkers aanbieden.

'De zeven laatste woorden van Christus' – zeven korte sonates – werden door Haydn gecomponeerd om in een donkere crypte onder een kerkje in Cadiz te weerklinken. De evangelisten beschrijven immers zeven verschillende 'laatste woorden'.

Filip Jordens krijgt alle Brel-fans op het puntje van hun stoel met zijn fenomenale hommage. Wat enkele jaren geleden begon als een respectvolle groet, is uitgegroeid tot een voorstelling met eigen bestaansrecht. Jordens is een artiest die de geest van Brel in zich meedraagt en daar - op zijn beurt - grootse dingen mee doet. Even lijkt het alsof ...