Actueel

De Stad Gent deed onderzoek naar 4 mogelijke plekken voor de bouw van een buurtsporthal in Sint-Denijs-Westrem / Afsnee. Welke zijn die 4 plekken? Wat zijn de voor- en nadelen van elke plek? Waar moeten we allemaal rekening mee houden? We tonen je graag de tussentijdse resultaten van het onderzoek. Je kan vragen stellen en opmerkingen doorgeven.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar presenteert KWB Afsnee/SDW, een wandel- en zoektocht, waaraan iedereen, alleen of in groep, kan meedoen. Deze keer trekken we de volle natuur in en verkennen de omgeving van het Parkbos. Dit mooie gebied is "vrij recent" aangelegd en de wandeling en zoektocht bevatten weinig (of geen) historische elementen. Er...

Eva Vermeulen en Annick Leysen organiseren dit jaar met de steun van Dekenij Borluut de derde editie van de garageverkoop in Sint-Denijs-Westrem. Deze gaat door op zondag 2 juni 2024, van 8u tot 16u30. Hieronder verneem je alle details evenals updates in de aanloop naar dit evenement.

Het project "Lege Brooddozen" is een initiatief van Enchanté vzw met ondersteuning van Let Us, De La Soul, Stad Gent en de Vlaamse Overheid. Het doel van dit project is om ervoor te zorgen dat elke leerling een gevulde brooddoos heeft.

Hoor de wind waait door de bomen... Op zaterdag 2 december zijn alle kinderen, van de ouders die ingeschreven zijn bij Welzijnsschakel, uitgenodigd op een sinterklaasfeest. Vanaf 14 uur worden zij verwend met taart, snoepgoed, mandarijntjes en fruitsapjes.

Iedere 3de zondag van de maand nemen onze Parkbosgidsen je mee op sleeptouw en leren ze jou het Parkbos op een andere manier kennen. De wandelingen starten telkens om 10u en eindigen rond 12u.
(*) Opgelet! In juli is het de 2de zondag!