Actueel

Straks barst het feest los in Afsnee. Om 19u wordt Afsnee Kermis 2024 immers officieel voor geopend verklaard. Vanavond is er een kwis en treedt de Starvin Marvin Band op. Op zaterdag zijn er kinderactiviteiten en wordt de dag afgesloten met een apero + dinner en heel veel muziek. Op zondag is er een begeleide wandeling, allerlei workshops en...

Eva Vermeulen en Annick Leysen organiseren dit jaar met de steun van Dekenij Borluut de derde editie van de garageverkoop in Sint-Denijs-Westrem. Deze gaat door op zondag 2 juni 2024, van 8u tot 16u30. Hieronder verneem je alle details evenals updates in de aanloop naar dit evenement.

Het Koninklijk Harmonieorkest Echo der Leie nodigt jou van harte uit op zijn jaarlijkse aperitiefconcert op zondag 23 juni vanaf 11 uur in het Borluutpark in Sint-Denijs-Westrem.

Ben je gepassioneerd door geschiedenis en cultuur? Wil je deel uitmaken van de levendige werking van een historisch kasteel? Team Kasteel Borluut is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de werking van ons Kasteel.

De Stad Gent deed onderzoek naar 4 mogelijke plekken voor de bouw van een buurtsporthal in Sint-Denijs-Westrem / Afsnee. Welke zijn die 4 plekken? Wat zijn de voor- en nadelen van elke plek? Waar moeten we allemaal rekening mee houden? We tonen je graag de tussentijdse resultaten van het onderzoek. Je kan vragen stellen en opmerkingen doorgeven.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar presenteert KWB Afsnee/SDW, een wandel- en zoektocht, waaraan iedereen, alleen of in groep, kan meedoen. Deze keer trekken we de volle natuur in en verkennen de omgeving van het Parkbos. Dit mooie gebied is "vrij recent" aangelegd en de wandeling en zoektocht bevatten weinig (of geen) historische elementen. Er...