Dekenij Borluut rekent op uw bijdrage

Waarom een bijdrage betalen aan Dekenij Borluut als lid of als sponsor?
Omdat je als inwoner wilt deelnemen aan de gemeenschap van Sint-Denijs- Westrem en Afsnee en op de hoogte wilt blijven van alles wat zich daar afspeelt.

Ons magazine "INFO"
De vrijwilligers van de redactie zorgen ervoor dat u 10 maal per jaar de INFO gratis in de brievenbus krijgt. Het is de spreekbuis van alle verenigingen, coördinatie van alle evenementen om overlappingen te vermijden, met aandacht voor de middenstand door de koopgids in elke INFO. We bedanken ook onze talrijke adverteerders.

Verder wordt u op de hoogte gehouden van de verschillende werkgroepen van de dekenij:

  • De werkgroep Kermiscomité organiseert jaarlijks de stadskermis met de verschillende deelnemende verenigingen. De Stad geeft subsidies maar de volledige organisatie is toevertrouwd aan de werkgroep en dat is een hele klus.
  • De werkgroep Welzijnsschakel verzorgt op vrijdag de bedeling van levensmiddelen aan mensen in kansarmoede.
  • Werkgroep kasteel Borluut zorgt voor een goed beheer van het kasteel.
  • Het sociaal werk van de dekenin komt eveneens aan bod: gratis uitstap senioren en minder mobiele personen (2de zaterdag van juni).

Hoe aansluiten bij onze Dekenij?
De dekenij is een actieve organisatie waar veel vrijwilligers aan meewerken. Onze voorzitter Bart De Schouwer leidt de bestuursploeg met veel engagement. Door uw jaarlijkse bijdrage behoort u tot een groep die zich engageert voor het welzijn van onze dorpsgenoten.

Voor één persoon betaalt u € 6, een gezinskaart kost € 12. Als u € 25 of meer stort, wordt u sponsor en vermelden wij u in de lijst van de sponsors in de INFO. Personen van buiten de gemeente betalen een lidgeld van tenminste € 15 omdat de INFO moet opgestuurd worden. Ons nummer is BE81 4420-0385-0324; BIC: KREDBEBB van Dekenij Borluut SDW. Vergeet niet uw volledige naam en adres te vermelden, zodat we u een lidkaart kunnen bezorgen.

Bij voorkeur regel je de administratie via het inschrijvingsformulier hieronder. Zo komt alle informatie netjes bij ons binnen en wordt deze makkelijker verwerkt.

Alvast onze hartelijke dank.

Tarieven lidmaatschap

Gezinsbijdrage inwoner SDW & Afsnee 

€ 12

Gezinsbijdrage GEEN inwoner SDW & Afsnee

€ 15

Individuele bijdrage (één persoon)

€ 6

Sponsorbijdrage

€ 25


Inschrijvingsformulier

— Algemene contactgegevens —

Boesbeeklaan 35

9051 Sint-Denijs-Westrem

09 222 02 77  (na 20u)

www.dekenijborluut.be 

info@dekenijborluut.be

REK BE81 4420 0385 0324 

BIC: KREDBEBB

KBO 0416.335.975