Dekenij Borluut organiseert Borluut Borrlt

In samenwerking met de stad Gent, de verenigingen uit de buurt, en als partner van UiTPAS

Dekenij Borluut krijgt, in een eerste testfase, subsidies om cultuur-activiteiten te organiseren in en rond het kasteel Borluut. Hiervoor werkt de dekenij samen met de verschillende verenigingen van Sint-Denijs-Westrem en Afsnee die actief zijn in de culturele sector.

Voor deze activiteiten is de Dekenij ook een UiTPAS partner.
UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent.
Schrijf je je in voor een activiteit van Dekenij Borluut? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt!
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Geef dan je UiTPAS nummer door bij inschrijving voor betalende activiteiten, je hebt recht op 80% korting.
Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op www.uitingent.be/uitpas.

Wil jij het Kasteel Borluut huren voor een volgende activiteit?

Dat kan!

Sinds 1 mei 2018 heeft de dekenij het Kasteel Borluut in gebruik gekregen van de stad Gent. Particulieren, feitelijke verenigingen en andere organisaties kunnen het kasteel gebruiken. Als je ook gebruik wilt maken van het park, moet je dat aanvragen bij de stad Gent.

Afhankelijk van de aanvrager en de aard van de activiteit varieert de vergoeding in de kosten tussen € 0 voor (door de stad Gent) erkende verenigingen die een sociaal-culturele activiteit organiseren tot € 375 voor particulieren of andere organisaties die een privé-activiteit willen organiseren. Daarnaast komen er per gebruik verzekeringskosten bij, en afhankelijk van de activiteit ook schoonmaakkosten.

Wil je weten of het kasteel nog vrij is op een bepaalde datum? Komt het kasteel in aanmerking voor het feest dat je zou willen geven? Via onderstaand invulformulier of via kasteelborluut@dekenijborluut.be kan je de nodige informatie bekomen.  Via onderstaande link kan je echter ook al kijken wanneer het kasteel zeker nog beschikbaar is. (Opgelet! Als er reeds een reservatie is geplaatst, is het niet zichtbaar of dit voor het gelijkvloers of voor de eerste verdieping is. Om dat te weten, vragen we u om ons te contacteren).

Link naar de reservatie-agenda (hiervoor heb je wel een Google account nodig)

Via onderstaande linken kan je de nodige documenten downloaden om een reservatie-aanvraag in te dienen. Gelieve de ingevulde aanvraag door te sturen naar kasteelborluut@dekenijborluut.be of op papier te bezorgen op het adres dat vermeld staat op het formulier. We wensen je alvast een onvergetelijke activiteit in het kasteel toe!

Aanvraagformulier Kasteel Borluut digitaal

Aanvraagformulier Kasteel Borluut papier

Huishoudelijk reglement Kasteel Borluut

Als je graag wilt weten hoe het kasteel eruit ziet aan de binnenzijde, kan je steeds terecht op onzefoto-galerij.

Vraag tot informatie

Na het invullen van onderstaand formulier, zal een medewerker van de dekenij je zo snel mogelijk contacteren.

    Voornaam
    Familienaam
    Ik wil meer informatie over: