Wil jij het Kasteel Borluut huren voor een volgende activiteit? Dat kan!

Sinds 1 mei 2018 heeft de dekenij het Kasteel Borluut in gebruik gekregen van de stad Gent. Particulieren, feitelijke verenigingen en andere organisaties kunnen het kasteel gebruiken. Als je ook gebruik wilt maken van het park, moet je dat aanvragen bij de stad Gent.

Afhankelijk van de aanvrager en de aard van de activiteit varieert de vergoeding in de kosten tussen € 0 voor (door de stad Gent) erkende verenigingen die een sociaal-culturele activiteit organiseren tot € 375 voor particulieren of andere organisaties die een privé-activiteit willen organiseren. Daarnaast komen er per gebruik verzekeringskosten bij, en afhankelijk van de activiteit ook schoonmaakkosten.

Wil je weten of het kasteel nog vrij is op een bepaalde datum? Komt het kasteel in aanmerking voor het feest dat je zou willen geven? Via onderstaand invulformulier of via kasteelborluut@dekenijborluut.be kan je de nodige informatie bekomen. Via onderstaande link kan je echter ook al kijken wanneer het kasteel zeker nog beschikbaar is. (Opgelet! Als er reeds een reservatie is geplaatst, is het niet zichtbaar of dit voor het gelijkvloers of voor de eerste verdieping is. Om dat te weten, vragen we u om ons te contacteren).

Link naar de reservatie-agenda (hiervoor heb je wel een Google account nodig)

Hieronder vind je de agenda van Kasteel Borluut. Zo zie je meteen wanneer het Kasteel reeds bezet is en wanneer je dit nog kan reserveren. 
OPM. hiervoor heb je wel een Google account nodig


Via onderstaande knoppen kan je de nodige documenten downloaden om een reservatie-aanvraag in te dienen. Gelieve de ingevulde aanvraag door te sturen naar kasteelborluut@dekenijborluut.be of op papier te bezorgen op het adres dat vermeld staat op het formulier. We wensen je alvast een onvergetelijke activiteit in het kasteel toe!

Als je graag wilt weten hoe het kasteel eruit ziet aan de binnenzijde, kan je steeds terecht op onze foto-galerij.

Vraag tot informatie

Na het invullen van onderstaand formulier, zal een medewerker van de dekenij je zo snel mogelijk contacteren.