Dekenij Borluut organiseert Borluut Borrlt

In samenwerking met de stad Gent, de verenigingen uit de buurt, en als partner van UiTPAS

Dekenij Borluut krijgt subsidies om cultuur-activiteiten te organiseren in en rond het kasteel Borluut. Hiervoor werkt de dekenij samen met de verschillende verenigingen van Sint-Denijs-Westrem en Afsnee die actief zijn in de culturele sector.

Voor deze activiteiten is de Dekenij ook een UiTPAS partner.
UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent.
Schrijf je je in voor een activiteit van Dekenij Borluut? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt!
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Geef dan je UiTPAS nummer door bij inschrijving voor betalende activiteiten, je hebt recht op 80% korting.
Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op www.uitingent.be/uitpas.

Ideeën?

Mail ze onmiddellijk door naar wim.schamp@skynet.be


Kalender

Alle activiteiten die georganiseerd worden met steun van Borluut Borrlt vind je in de agenda hieronder (hiervoor heb je wel een Google account nodig).


Laatste berichten in onze blog Borluut borrlt

Samen met de organisatie Borluut Borrlt, nodigt Dameskoor Furiosa jou van harte uit op het voorjaarsconcert 'Sweet Spring' op vrijdag 24 maart in de St-Dionysiuskerk te St.-Denijs-Westrem!
Ze staan te popelen om het splinternieuwe en gevarieerde programma voor jou te brengen. Je hoort onder andere het programma dat ze eind april brengen op het...

Octaaf Soudan ontpopt zich ten tijde van de tweede Latemse school als landschapsschilder. Hij overlijdt in 1947 in Sint-Denijs-Westrem, en laat er zijn atelier achter.

La Chapelle Sauvage brengt met klassieke instrumenten een filmisch concert met de kaskrakers van componist Hans Zimmer. Toegankelijke en herkenbare muziek vol emotie, spanning... en opluchting.