Garageverkoop op zondag 2 juni 2024

25-02-2024

Eva Vermeulen en Annick Leysen organiseren dit jaar met de steun van Dekenij Borluut de derde editie van de garageverkoop in Sint-Denijs-Westrem. Deze gaat door op zondag 2 juni 2024, van 8u tot 16u30. Hieronder verneem je alle details evenals updates in de aanloop naar dit evenement. 

De deelnemende zone is aangepast t.o.v. vorige jaren. 

Vanaf dit jaar beperken we de zone tot een vaste jaarlijks deelnemende kern in combinatie met een daarbuiten liggende wijk, dit jaar de Schrijverswijk (Sint-Camilluswijk).

Mensen die wonen binnen de grenzen van de dorpskern en binnen de grenzen van de Schrijverswijk kunnen zich inschrijven. Met de dorpskern bedoelen we alle adressen tussen de Kortrijksesteenweg en de autostrade, van de Witbakkerstraat tot aan de Jean-Baptiste De Ghellincklaan als grens. De grenzen van de Schrijverswijk zijn de Beukenlaan met als uiterste grens Maaltenaard tot aan de spoorweg, inclusief stuk Louis Delebecquelaan tot viaduct onder de autostrade. De Jean-Baptiste de Ghellincklaan zelf is niet inbegrepen in de deelnemende zone.

De plattegrond die de zone aanduidt waarbinnen de garageverkoop van 2 juni 2024 zal plaatsvinden, vind je hieronder.

Je kan dit jaar deelnemen op een ''gastplaats''.

Dit jaar zetten we ook in op het verbinden met buren onderling... We introduceren de ''gastplaats''. Mensen die niet deelnemen dit jaar, maar wel hun voortuin, oprit, garage ter beschikking stellen koppelen wij dan aan buurtbewoners die wensen deel te nemen maar niet binnen de grenzen van het evenement vallen. Laat het jou dus niet tegenhouden om jouw mogelijke deelname bij ons te bevragen (of zelf met een voorstel te komen waar je wel bij familie of gekende buren/vrienden kan deelnemen). Er zijn reeds enkele gastplaatsen in de aanbieding, maar doen eveneens een warme oproep aan buurtbewoners om meer plaatsen ter beschikking te hebben.

Je bent in de mogelijkheid een gastplaats aan te bieden? 

Neem dan zeker contact met ons op (contactgegevens onderaan). Het kan zijn dat je genoeg plaats heeft om één of enkele buren bij je te laten aansluiten. Of je neemt dit jaar niet deel maar geeft graag de ruimte aan één of meerdere deelnemers, gekend of ongekend. Dit geheel gratis (enkel de inschrijving op naam dient te worden betaald volgens onderstaande gegevens).

Inschrijven voor deelname doe je als volgt:

5 euro overschrijven naar de rekening van Dekenij Borluut BE06 4420 0385 0122Vermeld daarbij duidelijk jouw (deelnemend)adres en uw naam, en indien mogelijk een e-mailadres (of neem rechtstreeks contact op met ons op via garageverkoop@dekenijborluut.be voor vlotte communicatie).Enkel bij ontvangst van het inschrijvingsgeld is je deelname geldig.

Andere mogelijkheden om ons te contacteren zijn telefonisch:

Eva 0499 31 27 47 of Annick 0474 32 14 29

Of je deponeert een briefje in de bus op een van de volgende adressen:

  • Eva Vermeulen - Hans van Wervekestraat 12 - 9051 Sint-Denijs-Westrem
  • Annick Leyssen - Vierschaarlaan 32 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

Nog handig om weten

Volg onze updates zeker via de "INFO'' die je maandelijks in de bus krijgt of via de website van www.dekenijborluut.be. Op facebook kan je ons vinden onder ''9051 SDW & Afsnee Garageverkoop".