Borluut BORRLT zoekt jou!

26-04-2024

De Stad Gent heeft de cultuursubsidies voor de buitenwijken met een aantal jaren verlengd. In Sint-Denijs-Westrem en Afsnee worden deze subsidies (25.000 € per jaar) beheerd en gecureerd door vzw Dekenij Borluut onder de naam Borluut BORRLT. Na de eerste pioniersjaren zoeken we nieuwe vrijwilligers om mee te helpen minstens tien activiteiten per jaar te coördineren of organiseren.   

Twee profielen zoeken we:

  • enerzijds mensen die de activiteiten helpen selecteren, de kunstenaars contacteren en afspraken maken, de promotie opzetten (affiches opmaken en/of ophangen), online ticketverkoop opvolgen, ...
  • anderzijds trekkers voor de praktische uitvoering van de activiteit. We denken dan aan de zaal klaarzetten, ticketverkoop aan de deur + controle tickets, de bar bemannen, stewards tijdens concert. Na de activiteit moet alles weer opgeruimd worden (bar, stoelen/tafels, zaal, ...) en zijn extra helpende handen heel welkom.

Wil je ons team versterken? 

Meld je dan snel bij Wim Schamp - wim.schamp@skynet.be, de coördinator van Borluut BORRLT. Alle hulp is welkom, hoe groot of klein ook. Inzet en enthousiasme zijn de vereisten, leuke babbels met kunstenaars en performers krijg je er gratis bij.