Zondag 3 september: grote garageverkoop

17-08-2023

In navolging van vorig jaar wordt ook dit jaar, in dezelfde zone, een garageverkoop georganiseerd, ditmaal i.s.m. Dekenij Borluut.

De garageverkoop gaat door op zondag 3 september 2023.

Het gaat om een garageverkoop, geen rommelmarkt. Daarmee willen we benadrukken dat de verkoop op eigen terrein (voortuin/oprit/garage) doorgaat en er geen openbaar terrein zoals voetpaden, straten, openbare graspleinen etc mogen gebruikt worden.

Update inschrijvingen (17 aug.)

We gaan over naar de volgende fase: mensen die tot de 15de augustus hebben ingeschreven, worden met adres en huisnummer vermeld op de plannetjes die worden uitgeprint en verdeeld voor die dag. Ik zit aan 110 namen, dus 110 adressen! Dit zijn er dus alweer officieel meer dan vorig jaar, eerste editie! 


Kan je je nog inschrijven?? JA DAT KAN!

Nog steeds 5 euro overmaken 

  • naar VZW Dekenij Borluut op BE06 4420 0385 0122 
  • met mededeling naam + deelnemend adres 
  • contact opnemen met Eva Vermeulen - vermeuleneva@gmail.com om verdere informatie te ontvangen

OPGELET 

Inschrijven kan nog tot UITERLIJK 27.08.2023
Betalingen worden tot maandag 28.08.2023 nog aanvaard op de rekening die eerder werd aangegeven. Daarna sluiten de inschrijvingen voorgoed, zonder discussie! 

Mensen die NA 15de AUGUSTUS inschrijven en betalen, worden wel nog steeds in de online deelnemende adressenlijst vermeld! 

Plan van aanpak

Elke deelnemer krijgt een affiche met een QR code die zij die dag zelf moeten ophangen. Ook krijgt elke deelnemer een 10-tal gedrukte plannetjes, eveneens met QR code daarop. Deze QR code is een directe online link naar ons evenement waar de laatste updates en alle laatste info is terug te vinden! Dus ook de mensen die na de 15de nog inschreven... 

Elke deelnemer die ook reeds betaald heeft moet nu ook de spelregels in de mailbox gekregen hebben. Indien niet of heb je nog vragen?
==> stuur een e-mail naar vermeuleneva@gmail.com

Volg de Facebookpagina