Nieuwe KWB-zoektocht "Het Getal"

05-07-2023

Voor de vierde opeenvolgende keer presenteert KWB Afsnee/SDW, dank zij onze creatieve en sportieve medewerker Dirk Morel, een wandel-, fiets- en zoektocht, deze keer doorheen Sint-Martens-Latem, waaraan iedereen kan meedoen. Het parcours beloopt ongeveer 9 kilometer, die je alleen, met het gezin of in groep kan afleggen, per fiets of te voet.

Een tochtje met veel afwisseling en een 25-tal eenvoudige vragen. Deze keer vertrekken we niet vanuit onze eigen gemeente (Afsnee of Sint-Denijs-Westrem), maar nemen we de omgeving rond het minder bekende natuurgebied "Latemse Meersen" in het vizier. Je kan fietsen en/of wandelen zoals het je best uitkomt en het resultaat van uw berekeningen wordt verwacht tegen 1 november 2023.

Hoe doe je mee?

Het routeplan en de vragenlijst voor onderweg (waarop je ook de antwoorden invult) vind je hieronder. Klik op de knop om het respectievelijke bestand te downloaden. Deelnemen is gratis. Uw formulier met de berekening bezorg je via e-mail of in de bus van Dirk of Piet tegen uiterlijk 1 november 2023. Onder de juiste inzendingen worden 10 mooie prijzen uitgeloot. Alvast veel succes en plezier gewenst.


KWB Afsnee en SDW,
Dirk Morel, Wittepaalstraat 6, Afsnee * tel. 09/222.63.99 e-mail: dirk.morel1@telenet.be
Piet Van Troos, L. Delebecquelaan 29, tel. 09/221.18.80 e-mail: piet.vantroos@telenet.be