Aperitiefconcert Echo der Leie 2024

04-05-2024

Het Koninklijk Harmonieorkest Echo der Leie nodigt jou van harte uit op zijn jaarlijkse aperitiefconcert op zondag 23 juni vanaf 11 uur in het Borluutpark in Sint-Denijs-Westrem.

Deze editie wordt extra gezellig met gastoptredens van de Fanfare van Gavere en de Harmonie van Bottelare in de namiddag! Alle concerten zijn vrij toegankelijk en worden u aangeboden met de steun van de Stad Gent en Vlamo Oost-Vlaanderen.

Tussen de optredens door kunt u genieten van een drankje en een lekkere maaltijd verzorgd door Keurslagerij Filip & Peggy. Dit jaar hebben we opnieuw geopteerd voor een overheerlijke Chateaubriand met frietjes, aangepaste warme en koude sausjes en groenten. Op vraag kan er een vegetarisch alternatief worden voorzien.

Kom langs wanneer u wilt! Reserveren voor de maaltijd is wel noodzakelijk. Dit kunt u doen door het juiste bedrag uiterlijk tegen 17 juni over te schrijven op de rekening BE21 8508 3829 3903 van Echo Der Leie met de vermelding "Barbecue + aantal volwassenen / kinderen".

U kunt ook inschrijven door te bellen naar het nummer 0460/756393 (Veerle Claerhout) of 0474/476519 (Roos Crabbe) of door een e-mail te sturen naar echoderleie@gmail.com.

Prijzen voor de maaltijd:

  • + 12 jaar: 25 euro
  • - 12 jaar (balletjes in tomatensaus): 15 euro

Het bestuur van het Koninklijk Harmonieorkest Echo der Leie vzw

  • Veerle Claerhout - voorzitter
  • Roos Crabbe - ondervoorzitter
  • Gerwin Dox - penningmeester
  • Benjamin Deschères - secretaris