Derde grote zoektocht in Sint-Denijs-Westrem dankzij KWB

Voor de derde opeenvolgende keer presenteert KWB – dank zij onze creatieve en sportieve medewerker Dirk Morel – een wandel-, fiets- en zoektocht doorheen Sint-Denijs-Westrem, waaraan iedereen kan meedoen.  Het parcours beloopt ongeveer 11 kilometer, die je alleen, met het gezin of in groep kan afleggen, per fiets of te voet.  

Een tochtje met veel afwisseling en een 33-tal eenvoudige vragen.  Deze keer staat niet (zozeer) de natuur in de kijker, maar nemen we de omgeving rond “the Loop” in het vizier (of onder de loep).  Je kan fietsen en/of wandelen zoals het je best uitkomt en het resultaat van uw berekeningen wordt verwacht tegen 1 oktober.  

Hoe doe je mee?  Het routeplan en de vragenlijst voor onderweg (waarop je ook de antwoorden invult) vind je terug via deze links:

Deelnemen is gratis.  Uw formulier met de berekening bezorg je via e-mail of in de bus van Dirk of Piet tegen uiterlijk zaterdag 1 oktober 2022.  Onder de juiste inzendingen worden 10 mooie prijzen uitgeloot.  Alvast veel succes en plezier gewenst.  

KWB Afsnee en SDW  

Dirk Morel, Wittepaalstraat 6, Afsnee * tel. 09/222.63.99 * e-mail: dirk.morel1@telenet.be
Piet Van Troos, L. Delebecquelaan 29,  tel. 09/221.18.80 * e-mail: piet.vantroos@telenet.be

Terug naar nieuwsoverzicht