Cartoonwedstrijd “Cultuur verbindt mensen”

Naar aanleiding van de Cartoonexpo in kasteel Borluut van vrijdag 19 tot zondag 21 augustus waar de beste 30 cartoons uit de internationale wedstrijd getoond worden, richt Cultuursmakers SDW een lokale wedstrijd in voor cartoonisten van SDW-Afsnee.

Wat verwachten we?
Een humoristische tekening, geen tekst, geen bewegende beelden. De tekening is een origineel, nog nooit tentoongesteld en geen kopie! Laat je inspireren door het thema “Cultuur verbindt mensen”. Een link naar een lokale situatie zal de jury zeker welgevallen.

Wat krijg je?
Een professionele jury selecteert de beste werken. Deze worden tentoongesteld tijdens de Cartoonexpo in kasteel Borluut van vrijdag 19 tot zondag 21 augustus. De winnaars genieten van leuke prijzen.

Inschrijven
Inschrijven voor deze wedstrijd kan via mail naar: cultuursmakers@sint-denijs-westrem.be. Je mag tot 5 tekeningen inzenden uiterlijk tot 30 juni.

Terug naar nieuwsoverzicht