Wandel- en fietszoektocht Borluut 2020

Ondanks de corona-maatregelen, stelt ook dit jaar het kermiscomité van Sint-Denijs-Westrem & Afsnee een gratis fiets-zoektocht en een wandel-zoektocht voor.

Spring op je fiets, alleen of samen. Laat je leiden door een vragen- en opdrachtenblad vol afwisseling. Zo ontdek je wellicht plekjes die je nooit eerder zijn opgevallen, beleef je een prettige, gezonde en deugddoende namiddag.

Kies een mooi moment uit, doe je makkelijkste stapschoenen aan en ga op pad, alleen, met het gezin, met vrienden, … Laat je leiden door een vragen- en opdrachtenblad vol afwisseling. Zo ontdek je wellicht plekjes die je nooit eerder zijn opgevallen, beleef je enkele prettige, gezonde en deugddoende uurtjes.

Om de volledige fietszoektocht te doen, zal je ongeveer 25 km moeten fietsen.De wandeltocht voert je langs ongeveer 8 kilometer rond het Gentse stadscentrum. Het opzet van de zoektochten kan je lezen op de bijlagen.

Opgelet! Dit jaar vertrekt enkel de fiets-zoektocht op de normale locatie van de kermistent, zijnde het basketbalpleintje aan de Krijzeltand in Sint-Denijs-Westrem. De wandelzoektocht vertrekt aan het STA.M. Wie deelneemt, maakt kans op een leuke prijs. De resultaten worden bekend gemaakt in de INFO van november of december.

De route-beschrijvingen en bijhorende vragen kan je hier terugvinden:

Veel Succes!

Terug naar nieuwsoverzicht