Wandel- en fietszoektocht Borluutkermis 2019

Het kermiscomité van Sint-Denijs-Westrem & Afsnee stelt ook dit jaar een gratis fiets-zoektocht en een wandel-zoektocht voor.

Spring op je fiets, alleen of samen.Laat je leiden door een vragen- en opdrachtenblad vol afwisseling.Zo ontdek je wellicht plekjes die je nooit eerder zijn opgevallen,beleef je een prettige, gezonde en deugddoende namiddag.

Kies een mooi moment uit, doe je makkelijkste stapschoenen aan en ga op pad, alleen, met het gezin, met vrienden, …Laat je leiden door een vragen- en opdrachtenblad vol afwisseling.Zo ontdek je wellicht plekjes die je nooit eerder zijn opgevallen,beleef je enkele prettige, gezonde en deugddoende uurtjes.

Om de volledige fietszoektocht te doen, zal je ongeveer 25 km moeten fietsen.De wandeltocht voert je langs ongeveer 10 kilometer voornamelijk rustige wegen en paden, met inbegrip van enkele mooie stukken natuur.Voor beide zoektochten krijg je onderweg 2 reeksen fotovragen en enkele losse vragen voorgeschoteld.

Beide zoektochten starten en eindigen op de locatie van de kermistent, zijnde het basketbalpleintje aan de Krijzeltand in Sint-Denijs-Westrem.Wie deelneemt, maakt kans op een leuke prijs tijdens de kermisdagen.De resultaten worden bekend gemaakt in de kermistent aan de Krijzeltand in Sint-Denijs-Westrem op zondag 20 oktober 2019 na 16 uur.

De route-beschrijvingen en bijhorende vragen kan je hier terugvinden:

Veel Succes!

Terug naar nieuwsoverzicht